Τραγούδια φοιτ. καταλήψεων (DIY- συλλογή)

Περιλαμβάνονται έξι κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει από τις καταλήψεις του Ιουνίου μέχρι σήμερα στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα έχουν φτιαχτεί μέσα στις καταλήψεις από παρέες φοιτητών και είναι κυρίως χιουμοριστικά.

Στο παρών τόρρεντ θα βρείτε τα παρακάτω άσματα:

Dance With Marietta (mp3) : Remix από την Α.Ρ.Σ.Η/Υ του τμήματος Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής - Πανεπιστημίου Πατρών. Γκεστ σταρ ο Βασίλης Λεβέντης. (Πηγή: www.katalipsihy.tk)

Καλημέρα Βαρβάρα... (EAKO Edition) (6.0MB mp3) : (διασκευή του Καλημέρα Ελλάδα των Goin' Through!) : Ένα remix που καταδεικνύει με οξύ ύφος τα τεράστια προβλήματα της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης με σαφείς αναφορές και για το νόμο πλαίσιο. (*Βαρβάρα:το κατεξοχήν άτομο με το οποίο ταυτίζεται η σχολή από την πρώτη στιγμή που πατάς το πόδι σου - η γραμματέας της Σχολής επί πολλά χρόνια) (Πηγή: eako.forumup.gr)

ΜΑΡΙΕΤΤΑ (EAKO Edition) (3.2MB mp3) : Ο ύμνος του 2ου γύρου των κινητοποιήσεων...

ΜΑΡΙΕΤΤΑ (Οι δρόμοι μου αρκούν...) - Extended version (3.7MB mp3) : H extended έκδοση του "ΜΑΡΙΕΤΤΑ" με ένα τελείωμα που "τα σπάει"... (Πηγή: eako.forumup.gr)

Katalipsi Song (mp3) : Αυτό το τραγούδι γράφτηκε από μια ομάδα φοιτητών την πρώτη βδομάδα των καταλήψεων. Ανεξάρτητοι Φοιτητές Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χιος). (Πηγή: athens.indymedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια: